LILLA RUT

– gör det lilla extra!!!

2013 startade Denise Fransson städföretaget Lilla Rut. Tanken från början var att erbjuda hushållsnära tjänster som ett alternativ till den kommunala hemtjänsten, men som efter hand kom att utvecklades till en eftertraktad städfirma. Namnet kom i från att man kunde använda det då nyskapade statliga RUT-avdraget som är en förkortning för, Rengöring, Underhåll och Tvätt.

Denise har som ambition att ALLTID ge det lilla extra, för att kunderna ska bli nöjda.


Denise drev städfirman med stor framgång och hon har i dag en trogen krets av fasta kunder, men tar även enskilda uppdrag som tex, fönsterputsning och flyttstäd.


I samband med utfört uppdrag ansvarar Denise för att kunden får en ansökan om Rut avdrag till skatteverket. Med Rutavdraget kan man få upp till 25 000kr skattereduktion och för personer över 65 år är summan 50 000kr.

Under hösten 2017 bestämde Denise, Jan-Ola och Bernt att de skulle gå tillsammans och bilda ett aktiebolag för att ge nytt liv åt Hotell Gästis. Men eftersom Denise gillar sin städfirma och har en stor trogen kundskara bestämdes att verksamheten i bolaget skulle vara dels hotell/restaurang och dels städbolag. Gästis Lilla Rut i Lenhovda AB bildades i november 2017.

Denise bestämde redan från början att det ska vara lätt att vara kund hos henne och hon valde att ha ett fast timpris för sina tjänster.

Priset för 2018 är: 257kr per timme med Rutavdrag och 512kr per timme utan Rutavdrag.

Men Denise har även stor passion för hotell Gästis och deras nya Aktiebolag och därför har hon i dagsläget inte möjlighet att ta några nya kunder, under själva uppbyggnadsfasen av hotellet. Men när hotellet är invigt och har börjat få en bra struktur avser hon att åter igen vara tillgänglig för uppdrag inom städbolagsdelen. Men det är inget som hindrar att du som kund kontaktar henne och diskuterar kommande städuppdrag.


Kontakt uppgifterna är de samma som för Hotell Gästis i Lenhovda.


Gastisilenhovda@gmail.com


0474-20108

073-526 91 15

Öppettider

Mån – Fre

08:30 – 14:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

Köket stänger 30 min före stängningsdags.

Boka rum

Denise 073 52 69 115

Ola 070 55 47 345